pewofca
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
pewofca

Travian

PříjemHledatLatest imagesRegistracePřihlášení

obrana

Goto down 
+7
skuny
galish
Victorka
doga254
Boscha
Capule
tichacj
11 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3  Next
AutorZpráva
skuny

Po?et p?ísp?vk? : 11

obrana - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: obrana   obrana - Stránka 2 Icon_minitime1st January 2008, 17:39

Capule napsal:
Uvedomte si,že on má vetsi produkci,takže jednotky obnovi pomerně rychle..Ale vy takovou produkci nemáte..Takže by vám to trvalo dlouho..

Ja myslim ze surovinovy prijem rychlost obnovy armady moc neovlivni, on stejne nezrychli ten cas za ktery se jednotka stavi, u seker to je asi 3:23 min coz dava nejakych 420 sekyr za den a pokud bude zbrojit ve velkych kasarnachtak dvojnasobek ale urcite se drive nez za 10 dni nespamatuje. To znamena že ta obnova armady by trvala +-stejne akorat on nema jen sekery ze..:-D

Victorka napsal:
to co rika skuny je pravda, ja mam taky docela dost jednotek 12000 sekerniku nic neni - tomu bych se mozna ubranil i sam...

Pokud by ses ubranil tak to jsi velice schopny, me by vymlatil ani bych nemrk....
Návrat nahoru Goto down
Victorka

Po?et p?ísp?vk? : 28

obrana - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: obrana   obrana - Stránka 2 Icon_minitime1st January 2008, 18:04

nj, jenom by musel utocit na hlavni vesnici kvuli sypce a poslal bych tam uplne vsechny svoje jednotky + mam v kazde vesnici zemni hraz minimalne 16 a cpu dosti surovin do vylepsovani zbrani a zbroji. Problem je, ze kdyby na me poslal ty teutony, tak si me da taky....
Návrat nahoru Goto down
Victorka

obrana - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: obrana   obrana - Stránka 2 Icon_minitime1st January 2008, 18:10

Jedinej problem je, ze jsem prevzal tento ucet po sve zene a absolutne mi nevyhovuje vojenske slozeni. Potreboval bych nekomu posilat podpory abych se zbavil prebytecnych vojaku a mohl stavet dalsi
Návrat nahoru Goto down
tichacj

tichacj

Po?et p?ísp?vk? : 22

obrana - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: obrana   obrana - Stránka 2 Icon_minitime1st January 2008, 21:10

Victorka napsal:
Jedinej problem je, ze jsem prevzal tento ucet po sve zene a absolutne mi nevyhovuje vojenske slozeni. Potreboval bych nekomu posilat podpory abych se zbavil prebytecnych vojaku a mohl stavet dalsi

zkus hráče JLK
Návrat nahoru Goto down
Victorka

obrana - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: obrana   obrana - Stránka 2 Icon_minitime1st January 2008, 21:45

nj, jenomze ten uz nechce hrat...
Návrat nahoru Goto down
galish

Po?et p?ísp?vk? : 20

obrana - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: obrana   obrana - Stránka 2 Icon_minitime2nd January 2008, 13:39

noj á si tu podporu klidně k sobě vemu:), zrovna mi Legiie zredukovala vojáčky na 0 Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Victorka

obrana - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: obrana   obrana - Stránka 2 Icon_minitime2nd January 2008, 18:31

tak co bude s tema hromadnejma zpravama? uz jste odsouhlasili ze je to dobrej napad, tak to uvedte do zivota! S takovymhle pristupem moc dlouho nevydrzime!
Návrat nahoru Goto down
Victorka

obrana - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: obrana   obrana - Stránka 2 Icon_minitime2nd January 2008, 18:41

mimochodem jaktoze legie III utoci na nase hrace kdyz s nimi mame tichou dohodu???
Návrat nahoru Goto down
galish

obrana - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: obrana   obrana - Stránka 2 Icon_minitime3rd January 2008, 18:56

no proč asi??Very Happy od čeho jsou dohody? aby se porušovali:D:D:D
Návrat nahoru Goto down
Victorka

obrana - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: obrana   obrana - Stránka 2 Icon_minitime3rd January 2008, 19:42

nj, to je vylozene zmrdstvi...
Návrat nahoru Goto down
galish

obrana - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: obrana   obrana - Stránka 2 Icon_minitime3rd January 2008, 20:29

taky možnost jak to pojmenovat:D
Návrat nahoru Goto down
Victorka

obrana - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: obrana   obrana - Stránka 2 Icon_minitime3rd January 2008, 23:44

Tak kdo muzete posilejte podpory do me hlavni vesnice. Mam produkci pres 7000, takze muzete opravdu pritlacit ;-)
Návrat nahoru Goto down
Victorka

obrana - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: obrana   obrana - Stránka 2 Icon_minitime3rd January 2008, 23:50

teda, samozrejme ne do me, ale do hlavni vesnice hrace JLK. Zena se zapomela prehlasit na foru ;-). poslal jsem zatim 300 rytiru, planuju kolem 2000 kopiniku. Posilejte! Musime ukazat ze si sve hrace farmit nedame!
Návrat nahoru Goto down
Victorka

obrana - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: obrana   obrana - Stránka 2 Icon_minitime4th January 2008, 13:35

Koknete se do utoku. Diky tomu ze absolutne nekomunikujeme, diky tomu ze nejste ani schopny dat hracum pravo rozesilat hromadne zpravy se zadostmi o podporu, se pomalue stavame alianci farem. Zacinam vazne uvazovat o odchodu z aliance.
Návrat nahoru Goto down
Victorka

obrana - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: obrana   obrana - Stránka 2 Icon_minitime4th January 2008, 14:45

a nebo mi dejte funkci generala a ja se pokusim zorganizovat obranu...
Návrat nahoru Goto down
Victorka

obrana - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: obrana   obrana - Stránka 2 Icon_minitime4th January 2008, 14:51

protoze ted koukam ze sem vam krivdil - co jde podpor pro JLK :-))
Návrat nahoru Goto down
Victorka

obrana - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: obrana   obrana - Stránka 2 Icon_minitime5th January 2008, 00:24

Tak koukam ze jsme se zenou uzasne zaspamovali forum. Jinak dekuji vsem co poslali do vesnic JLK podporu, je to uzasne jak najednou dokazeme spolupracovat :-)))pokud ted pawlas prijde tak dostane na cifernik :-)))))
Návrat nahoru Goto down
tichacj

tichacj

Po?et p?ísp?vk? : 22

obrana - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: obrana   obrana - Stránka 2 Icon_minitime5th January 2008, 20:25

Nezapomínejte na 100% diskrétnost.
Na toto fórum mohou i hráči z jiné aly.
Takže rozesílání hromadných zpráv: Sem snima
Návrat nahoru Goto down
smudla.iva

Po?et p?ísp?vk? : 1

obrana - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: obrana   obrana - Stránka 2 Icon_minitime6th January 2008, 17:49

Můžu se zeptat, proč už nemáme dohodu o neútočení s WH? Dost hustě po mě jde nEgr0....
Návrat nahoru Goto down
nWm

Po?et p?ísp?vk? : 15

obrana - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: obrana   obrana - Stránka 2 Icon_minitime6th January 2008, 18:45

Už asi nemají farmy v okolí, tak se zbavují dohod s nejslabšíma aliancema z jejich pohledu, tak to asi budem my. Nebo teda aspoň tak to vidím já.
Návrat nahoru Goto down
Šmajdalf

Po?et p?ísp?vk? : 1

obrana - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: obrana   obrana - Stránka 2 Icon_minitime6th January 2008, 19:07

Ahoj de na mě Bohousek z Bohouskovo panství a dorazí v 23:07:37 hod. a 08:03:38 hod. prosím mohl by mi někdo s tím pomoct? Já jako germán nemám moc silné obranné jednotky a mohl by být pro mě problém
Návrat nahoru Goto down
Vojtech 4.

Po?et p?ísp?vk? : 6

obrana - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: obrana   obrana - Stránka 2 Icon_minitime13th January 2008, 15:02

ahoj všim sem si že na nás stále utočí Legie I-III a jejich spojenci !!! rád bych se zeptal proč se tak děje ??? a kdo k tomu dal příčinu
Návrat nahoru Goto down
Vojtech 4.

Po?et p?ísp?vk? : 6

obrana - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: obrana   obrana - Stránka 2 Icon_minitime13th January 2008, 21:05

rád bych ještě požádal o podporu do Vochenderu stále na me utoči prosím vás o to Sad
Návrat nahoru Goto down
galish

obrana - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: obrana   obrana - Stránka 2 Icon_minitime16th January 2008, 17:10

jestli má někdo podporu na víc tak jí pls pošlete do Tady je Tomovo!!! a kdyžtak i obilí a to bych kdyžta kapk vrátil
Návrat nahoru Goto down
galish

obrana - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: obrana   obrana - Stránka 2 Icon_minitime17th January 2008, 00:04

no tak díky za podporu confused ale už neni třeba Very Happy:D
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

obrana - Stránka 2 Empty
PříspěvekPředmět: Re: obrana   obrana - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat nahoru Goto down

obrana
Strana 2 z 3Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
pewofca :: PeWoFca :: Def - OBRANA PEWOFCA-
Přejdi na: